1. A Szent Liturgia után egyházközségünk kórusa ad rövid karácsonyi koncertet.
  2. A koncert után Husz István testvérünk boraiból vásárolhatunk a templomudvaron.
  3. Ma délután nem végzünk vecsernyét.
  4. A héten kedden és csütörtökön reggel 8 órától Szent Liturgiát végzünk.
  5. Szerdán este 5 órától a szokásos imaóra lesz. Utána 6 órától Szent Liturgiát végzünk.
  6. Pénteken, december 24-én Pécelen délután 3 órakor vecsernyével egybekötött Szent Bazil liturgiát végzünk. Rákosmentén ½ 5-től közös kántálás, majd 5 órakor kezdjük a karácsonyesti szertartásunkat, ami után a hittanosok karácsonyi játékát nézhetjük meg.
  7. Szombaton, karácsony 1. napján, és másnap vasárnap, karácsony 2. napján a szertartásokat vasárnapi rend szerint fogjuk végezni: 8-tól Pécelen végzünk Szent Liturgiát. ½ 10-től Rákoscsabán utrenyét, majd ½ 11-től Szent Liturgiát végzünk.
  8. Megjelent a Görögkatolikus Szemle Kalendáriuma, asztali naptára és falinaptára Még kapható a Görögkatolikus Szemle decemberi száma, és a Görögkatolikus Szemlélet negyedéves folyóirat legújabb száma is. Kapható még ikon-falinaptár is. Mindezek megvásárolhatóak hátul a kis asztalkánál.  

Vatamány Sándor parókus

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.