1. Ma délután 5 órakor kezdjük Szent Miklós püspök ünnepi vecsernyéjét, s a vecsernye után közösen emlékezünk meg Szent Miklósról, a csodatévő Mírai püspökről. Erre a vecsernyére és a hittanosok rövid műsorára szeretettel várunk kicsiket és nagyokat abban a reményben, hogy a megemlékezés végére a szent püspök is megérkezik, s némi édességet is hoz a jelenlévő gyerekeknek.
  2. Holnap, hétfőn Csodatévő Szent Miklós püspök ünnepén este 6 órakor kezdjük a Szent Liturgiát.
  3. Kedden reggel 8 órától Szent Liturgiát végzünk.
  4. Szerdán este 5 órától a szokásos imaóra lesz. Utána 6 órától Vecsernyét végzünk.
  5. Csütörtökön ismét ünnepünk lesz Istenszülő fogantatásának ünnepe. Reggel 8 órától utrenyét végzünk, 9 órakor és este 6 órától pedig Szent Liturgiát.
  6. Pénteken nem végzünk szertartást.
  7. Szombaton este 6 órától vecsernyét végzünk.
  8. Mához egy hétre, vasárnap a szertartásokat a szokott rend szerint fogjuk végezni: 8-tól Pécelen végzünk Szent Liturgiát. ½ 10-től Rákoscsabán utrenyét, majd ½ 11-től Szent Liturgiát végzünk. Mához egy hétre délután 3 órától kezdjük a vecsernyét.
  9. Két hét múlva, december 19-én vasárnap délelőttre meghívtam Szabó Mihály atyát, aki azért jön közénk, hogy a karácsonyra való felkészülésünkben segítsen bennünket. Ezen a délelőttön alkalmunk lesz mindannyiunknak a szentgyónás elvégzésére is. Készüljünk előre erre a lehetőségre!
  10. Megérkezett a Görögkatolikus Szemlélet negyedéves folyóirat legújabb száma. Megvásárolható hátul a kis asztalnál.
  11. Kapható ikon-falinaptár, benne a görögkatolikus és római katolikus egyházi naptárral 100 Ft-ért megvásárolható hátul a polcnál.

Vatamány Sándor parókus

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.