1. Kérem, hogy imádkozzunk a gyermekekért, akik ma először járulhattak a Szentáldozáshoz, hogy Istennel együtt tudják élni az életüket!
 2. Az úti ikonunk megáldása 5 éve történt, ennek emlékére pénteken 18 órakor egy Parakliszt végzünk az úti ikonnál. Szeretettel várjuk a Kedves Testvéreket erre a tanúságtételre is!
 3. A péceli templombúcsút június 20-án, 11:30-tól kezdődően tartjuk. Ünnepi szónok Berta László péceli római katolikus plébános lesz. Aznap Rákoscsabán a megszokotthoz képest egy órával korábban kezdődnek a délelőtti szertartások.
 4. Tervezem, hogy a tanév végén tartanánkegy családi napot, amire várjuk majd egyházközségünk tagjait, hogy a találkozás örömét kötetlen formában is át tudjuk élni! A tervezett dátum: június 26. szombat.
 5. Kérem, hogy templomba csak egészséges ember jöjjön, és figyeljünk a hatályban lévő előírások betartására! Aki a betegség bármilyen tünetét mutatja, kérem, hogy maradjon otthon!
 6. Szeretettel köszönjük meg mindenkinek, aki a mostani nehezebb helyzetben anyagilag is támogatja egyházközségünket!
 7. Internetes csatornáink:
 8. Online hittanórák: ezen a linken.
 9. Honlap: http://rakosmentigorogok.hu .
 10. Email levelezőlistára a rakosmentigorogok@gmail.com címen lehet jelentkezni.
 11. Facebook-csoport elérhetősége: ezen a linken.
 12. Élő közvetítés a szertartásainkról: a YouTube csatornánkon .

Gulybán Gergely parókus

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.