1. Előreláthatólag a nagyheti és húsvéti szertartásokat is az eddigi szigorúbb rend szerint végezzük, ezért kérem, hogy interneten keresztül kapcsolódjon be mindenki az imádságokba!
 2. Úgy tervezem, hogy Húsvét vasárnap a Szent Liturgia után elmegyek mindazokhoz, akik szeretnék, hogy a húsvéti eledeleket otthonuknál megáldjam. Kérem, hogy aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, a héten jelezze nekem a címének és elérhetőségének megadásával!
 3. A szertartási rendünket érintő esetleges változásokat az internetes csatornáinkon tesszük közzé.
 4. A gyónás elvégzésére a mostani időszakban is van lehetőség.
 5. Kérem, hogy a külső körülmények ellenére tegyünk erőfeszítéseket, hogy lelkileg felemelő módon tudjuk megünnepelni otthonainkban is Krisztus szenvedését és föltámadását!
 6. Tisztelettel kérjük a Kedves Testvéreket, hogy az adójuk felajánlható 2*1%-át a Katolikus Egyház (0011) ill. a Szent Cirill és Metód alapítvány részére ajánlják föl. Az alapítvány adószáma: 18052576-1-42. Azokat is tisztelettel kérjük, hogy tegyék meg ezt, akiknek nem kell adózniuk, mivel a felajánlások számát is figyelembe veszik a kiutaláskor. Előre is köszönjük!
 7. Szeretettel köszönjük meg mindenkinek, aki a mostani nehezebb helyzetben anyagilag is támogatja egyházközségünket!
 8. Internetes csatornáink:
 9. Online hittanórák: ezen a linken.
 10. Honlap: rakosmentigorogok.hu .
 11. Email levelezőlistára a rakosmentigorogok@gmail.com címen lehet jelentkezni.
 12. Facebook-csoport elérhetősége: ezen a linken.
 13. Élő közvetítés a szertartásainkról: a YouTube csatornánkon .

Gulybán Gergely parókus

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.