NYES HÉT

  1. Ma este 6 órától vecsernyét fogunk végezni.
  2. Hétfőn és kedden folytatjuk ünneplésünket. Mindkét nap délelőtt ½ 10-től utrenyét végzünk, ½ 11-től pedig Szent Liturgiát. A holnapi Szent Liturgia után körmenetet is tartunk, s az egyházközségünk kórusa ad rövid húsvéti koncertet.
  3. Szerda este 5 órától a szokásos imaórát végzünk. Utána, este 6 órától Szent Liturgiát végzünk.
  4. Szombaton ünnepünk lesz: Szent György nagyvértanú ünnepe. Péntek este 6 órától elvégezzük az ünnepi vecsernyét, majd szombat délelőtt ½ 10-től utrenyét végzünk, ½ 11-től pedig Szent Liturgiát, a végén búzaszenteléssel. Szombat este nem végzünk vecsernyét.
  5. Mához egy hétre, vasárnap a szertartásokat a szokott rend szerint fogjuk végezni: 8-tól Pécelen végzünk Szent Liturgiát. ½ 10-től Rákoscsabán utrenyét, majd ½ 11-től Szent Liturgiát végzünk. Ezen a Szent liturgián a Szentföldi zarándokhelyek javára fogunk gyűjteni.
  6. Vasárnap este 6 órától vecsernyét végzünk.
  7. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a mai ünnepünkre kitakarították és feldíszítették templomunkat. Köszönjük szépen!
  8. Folytatjuk a gyűjtést az ukrajnai háború áldozatainak megsegítésére. Pénzbeli adományainkat a kihelyezett kosárba is be lehet dobni, illetve közvetlenül is át lehet utalni az egyházmegye gyűjtő-számlájára. Egyéb dolgok adományozására – is lehetőség van. Ezzel kapcsolatban Madainé Etát, „egyházközségi karitász vezetőt” lehet megkeresni. (06-30/9-001-038)

Vatamány Sándor parókus

Figyelem! Kárpátalján élők megsegítésével kapcsolatos lehetőségekről itt tájékozódhatunk: http://www.nyirgorkat.hu/?q=hir&id=5500&l= és https://gorogkatolikus.hu/adomanyok.html

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.