1. Ma este 6 órától böjti vecsernyét fogunk végezni.
  2. Szerda este 5 órától a szokásos imaórát végzünk. Utána, este 6 órától az „Előszenteltek Liturgiáját” végezzük.
  3. Pénteken az Istenszülő örömhírvételének ünnepe lesz. Csütörtök este 6 órától az ünnepi vecsernyét fogjuk elvégezni, pénteken este 6 órától pedig a vecsernyével összekötött Szent Liturgiát.
  4. Szombat este 6 órától vecsernyét végzünk.
  5. Mához egy hétre, vasárnap a szertartásokat a szokott rend szerint fogjuk végezni: 8-tól Pécelen végzünk Szent Liturgiát. ½ 10-től Rákoscsabán utrenyét, majd ½ 11-től Szent Liturgiát végzünk. Vasárnap este 6 órától vecsernyét végzünk.
  6. Ismét beindul hétfő esti női torna, ezúttal 1 csoportban. Hétfő este 7-órától 8 óráig várja a lányokat, asszonyokat Zajáczné Andrea egy kis közös mozgásra, a templommal szembeni házban, az alagsorban.
  7. Folytatjuk a gyűjtést az ukrajnai háború áldozatainak megsegítésére. Pénzbeli adományainkat a kihelyezett kosárba is be lehet dobni, illetve közvetlenül is át lehet utalni az egyházmegye gyűjtő-számlájára. Egyéb dolgok adományozására – is lehetőség van. Ezzel kapcsolatban Madainé Etát, „egyházközségi karitász vezetőt” lehet megkeresni. (06-30/9-001-038)

 

Figyelem! Kárpátalján élők megsegítésével kapcsolatos lehetőségekről itt tájékozódhatunk: http://www.nyirgorkat.hu/?q=hir&id=5500&l= és https://gorogkatolikus.hu/adomanyok.html

Vatamány Sándor parókus

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.