Hirdetés 2021. november 28.

Szerző: | nov 28, 2021 | Hirdetés | 0 hozzászólás

  1. Ma délután 3 órakor a Rákosmenti Advent keretében a kerület főterén fogjuk elvégezni a vecsernyét. A vecsernye után – ugyancsak a főtéren – a Szent Demeter kórussal kibővített egyházközségi kórusunk fog egy rövid koncertet adni. 
  2. Kedden és pénteken reggel 8 órától Szent Liturgiát végzünk.
  3. Szerdán este 5 órától a szokásos imaóra lesz.Utána 6 órától Szent Liturgiát végzünk.
  4. Szombaton este 6 órától vecsernyét végzünk
  5. Mához egy hétre, vasárnap a szertartásokat a szokott rend szerint fogjuk végezni: 8-tól Pécelen végzünk Szent Liturgiát. ½ 10-től Rákoscsabán utrenyét, majd ½ 11-től Szent Liturgiát végzünk. 
  6. Jövő vasárnap délután 5 órakor kezdjük Csodatévő Szent Miklós püspök ünnepi vecsernyéjét, s a vecsernye után közösen emlékezünk meg Szent Miklósról, a csodatévő Mírai püspökről. Erre a vecsernyére és a hittanosok rövid műsorára szeretettel várunk kicsiket és nagyokat abban a reményben, hogy a megemlékezés végére a szent püspök is megérkezik, s némi édességet is hoz a jelenlévő gyerekeknek. 
  7. A  hétfő esti torna a vírushelyzet fokozódása miatt elmarad. 
  8. Érkezett néhány ikon-falinaptár, benne a görögkatolikus és római katolikus egyházi naptárral 2.100 Ft-ért megvásárolható hátul a polcnál. Amennyiben kevés lenne, s van, aki még szívesen vásárolna belőle, akkor az kedd estig jelezze nekem, s megpróbálunk utánrendelést leadni.

Vatamány Sándor parókus

 

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.