1. Ma este 6 órától vecsernyét végzünk.
  2. A héten pénteken ünnepünk lesz: Istenszülő oltalmának ünnepe, templomunk címünnepe.
  3. Ugyanezen a napon költözik Gergely atya is. Mivel a költözés reggel ½ 8 -kor kezdődik, így ezen a délelőtt nem végzünk szertartást, hanem csütörtök este 6 órától vecsernyét végzünk, és péntek este 6 órától végzünk Szent Liturgiát.
  4. Aki a költöztetésben szívesen segítene, azt péntek reggel ½ 8-tól szeretettel várja Gergely atya.
  5. Szerdán este 5 órától a szokásos imaóra lesz. Utána, 6 órától Szent Liturgiát végzünk.
  6. Szombaton este 6 órától vecsernyét végzünk.
  7. Mához egy hétre, vasárnap tartjuk a templomunk búcsúünnepét. A Szent Liturgián Jeviczki Ferenc, tiszaújvárosi parókus atya fog prédikálni. A Szertartásokat a szokott rend szerint fogjuk végezni: 8-tól Pécelen végzünk Szent Liturgiát. ½ 10-től Rákoscsabán utrenyét, majd ½ 11-től Szent Liturgiát végzünk. Készüljünk úgy, hogy egyházközségünk ünnepén tudjunk MINDANNYIAN közösen ünnepelni! Az elmúlt évek hagyományát folytatva mindenkit szeretettel látunk a szertartás után egy közös ebédre. Aki pedig ehhez az ebédhez süteménnyel vagy itallal is hozzá tud járulni, annak azt is megköszönjük. Ezen a délután NEM végzünk vecsernyét.
  8. Még kapható a Görögkatolikus Szemle legújabb száma. Hátul, a kijárat mellett megvásárolható.

Vatamány Sándor parókus

Legújabb bejegyzések

Templombúcsú

Az idei templombúcsúnkat október 3-án tartjuk. A szertartás után közös ebédre mindenkit nagy szeretettel várunk a templomudvaron, melyhez süteményeket és italokat is hozhatunk, hogy a közös együttlét örömében egymást is megvendégelhessük.

Letölthető szertartások

A szertartások digitális szövegei a  Gödöllői Görögkatolikus Parókia honlapjáról tölthetőek le.